Naročilo merilnika
Naprej

Naložite aplikacijo

e-Dnevnik merilnika Contour Next One v aplikaciji Contour Diabetes

Povezovanje merilnika z aplikacijo za sladkorno bolezen na pametnem telefonu omogoča, da se izmerjene vrednosti samodejno prenesejo v aplikacijo.

MICROLET NEXT - nova sprožilna naprava

S prihodom novega merilnika CONTOURTM NEXT ONE smo vstopili v novo dobo vodenja sladkorne bolezni. Z naprednim merilnikom pa smo dobili tudi novo, izboljšano in uporabniku prijaznejšo sprožilno napravo za odvzem vzorca krvi.

Čas je za menjavo

Ali vaš merilnik ustreza zahtevam novega standarda glede točnosti izmerjenih vrednosti?

Nadgradnja aplikacije Contour Diabetes

Ascensia Diabetes Care je posodobila aplikacijo CONTOUR DIABETES na verzijo 1.4.

Imate digitalno rešitev za globalno epidemijo sladkorne bolezni tipa 2?

Ascensia Diabetes Care v sodelovanju z družbo yet2 objavlja projekt Ascensia Diabetes Challenge – GLOBALNO TEKMOVANJE V INOVACIJAH.

Spoštovani uporabnik

Obveščamo vas, da bo Apple v septembru 2017 izdal nadgradnjo operacijskega sistema. iOS 11 bo prva nadgradnja, ki bo v celoti podpirala zgolj 64-bit arhitekturo in ukinila staro 32-bit arhitekturo.

Contour Next One – Izkušnje uporabnikov

Uporabnike v starosti od 20 do preko 70 let smo povabili k preskusu novega sistema za merjenje glukoze v krvi Contour Next One.

Vprašali smo jih kako enostaven za uporabo se jim zdi novi merilnik ter kako uporabne so njegove ključne funkcije.

S točnejšimi merilniki do manj hipoglikemij

Merjenje sladkorja v krvi je pomembno, saj je osnova za odločitve o vodenju in tudi o zdravljenju sladkorne bolezni.

Nova doba vodenja sladkorne bolezni

Tako kot so se razvijali glasba, video in telefoni, da bi v naše življenje prinesli več enostavnosti in udobja, se je razvijalo tudi vodenje sladkorne bolezni.

Stvari se spreminjajo in sprememba je dobra stvar.

Ascensia, logotip Ascensia Diabetes Care, Contour, Microlet, Glucofacts, logotip No Coding (Brez kodiranja) in Second-Chance so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe Ascensia Diabetes Care Holdings AG. 

© Avtorske pravice 2016 Ascensia Diabetes Care Holdings AG. Vse pravice pridržane.

Apple in logotip Apple sta blagovni znamki družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. App Store je storitvena znamka družbe Apple Inc. Google Play in logotip Google Play sta blagovni znamki družbe Google Inc. Besedna znamka in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc., zato gre pri kakršnikoli uporabi teh znamk s strani družbe Ascensia Diabetes Care za uporabo pod licenco. Vse druge blagovne znamke so v lasti njihovih lastnikov. 

Datum priprave: marec 2016. Šifra: G.DC.12.2015.37524