• Play the video
Naročilo merilnika
Naprej

Naložite aplikacijo

 

Izjava o koronavirusu - kliknite tukaj

Zakaj je potrebno voditi dnevnik samokontrole?

 

Beleženje rezultatov opravljenih meritev, okoliščin, ki vplivajo na izmerjene vrednosti in odmerkov zdravil oziroma inzulina, če se zdravite z njim, je namenjeno pridobivanju izkušenj o samovodenju sladkorne bolezni.

Zdravniku in medicinski sestri edukatorki pa je dnevnik v pomoč pri vrednotenju uspešnosti zdravljenja, primernosti odmerkov zdravil, oceni vaše sposobnosti odločanja in pravilnega ukrepanja pri samovodenju sladkorne bolezni.

Skrbno zbrani podatki dnevnika in pogovor z zdravstvenim delavcem vam bo v pomoč pri skupnem načrtovanju nadaljnjih terapevtskih ukrepov.

Dnevnik samokontrole lahko vodite ročno ali z aplikacijo na pametnem telefonu.

Več o samokontroli sladkorne bolezni si lahko preberete tukaj.

Ascensia, logotip Ascensia Diabetes Care, Contour, Microlet, Glucofacts, logotip No Coding (Brez kodiranja) in Second-Chance so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe Ascensia Diabetes Care Holdings AG. 

© Avtorske pravice 2020 Ascensia Diabetes Care Holdings AG. Vse pravice pridržane.

Apple in logotip Apple sta blagovni znamki družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. App Store je storitvena znamka družbe Apple Inc. Google Play in logotip Google Play sta blagovni znamki družbe Google LLC. Besedna znamka in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc., zato gre pri kakršnikoli uporabi teh znamk s strani družbe Ascensia Diabetes Care za uporabo pod licenco. Vse druge blagovne znamke so v lasti njihovih lastnikov. 

Datum priprave: marec 2016. Šifra: G.DC.12.2015.37524