• Play the video
Naročilo merilnika
Naprej

Naložite aplikacijo

Nadgradnja aplikacije CONTOUR®DIABETES

 

Aplikacija CONTOUR®DIABETES je 24. aprila 2018 nadgrajena z novimi funkcijami, ki poenostavljajo samovodenje sladkorne bolezni.

KAJ JE NOVEGA V APLIKACIJI CONTOUR®DIABETES?

Moji vzorci ‒ aplikacija prepozna vzorce in trende glikemije in uporabnika opozori na možne vzroke za njihov nastanek.

Načrti opomnikov za merjenje ‒ pomagajo optimizirati samokontrolo.

Vpogled v inzulin in ogljikove hidrate ‒ uporabnik ima možnost vpogleda v odmerke inzulina in ogljikovih hidratov ob prikazu izmerjenih vrednosti glukoze v krvi, da prepoznava odnose med njimi.

Poročila ‒ podatki o meritvah so na voljo v obliki eDnevnika samokontrole, ki prikazuje vrednosti za 1, 2, 4 ali 12 tednov, skupaj z odmerki inzulina in ogljikovih hidratov ter omogoča bolj osmišljen posvet z zdravstvenim delavcem.

Izvoz podatkov ‒ podatki se lahko izvozijo v obliki CSV datoteke, da se lahko pregledujejo tudi na drugih platformah.

NOVI NAČRTI OPOMNIKOV ZA MERJENJE

Opomniki za merjenje lahko:

Več informacij na brezplačni številki: 080 1880

Spremljajte nas na FB, Inst in YT

Ascensia, logotip Ascensia Diabetes Care, Contour, Microlet, Glucofacts, logotip No Coding (Brez kodiranja) in Second-Chance so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe Ascensia Diabetes Care Holdings AG. 

© Avtorske pravice 2024 Ascensia Diabetes Care Holdings AG. Vse pravice pridržane.

Apple in logotip Apple sta blagovni znamki družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. App Store je storitvena znamka družbe Apple Inc. Google Play in logotip Google Play sta blagovni znamki družbe Google Inc. Besedna znamka in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc., zato gre pri kakršnikoli uporabi teh znamk s strani družbe Ascensia Diabetes Care za uporabo pod licenco. Vse druge blagovne znamke so v lasti njihovih lastnikov. 

Datum priprave: marec 2016. Šifra: G.DC.12.2015.37524