• Play the video
Naročilo merilnika
Naprej

Naložite aplikacijo

Izkušnje slovenskih uporabnikov aplikacije CONTOUR®DIABETES

 

Od januarja do junija 2018 je 15 diabetologov, 25 edukatorjev in 84 posameznikov s sladkorno boleznijo ocenjevalo uporabnost aplikacije CONTOUR®DIABETES.

Zanimala nas je enostavnost uporabe aplikacije s poudarkom na eDnevniku samokontrole ter izmenjava podatkov o samokontroli z zdravstvenim delavcem.

Povzetki:
Sodelujoči diabetologi, edukatorji in uporabniki se strinjajo, da je aplikacija CONTOUR®DIABETES dober pripomoček pri samokontroli in samovodenju sladkorne bolezni in

Zdravstveni delavci menijo, da so sodelujoči uporabniki aplikacije bolje sledili načrtu zdravljenja in so že v zelo kratkem času izboljšali urejenost sladkorne bolezni.

Povzetek rezultatov

Več informacij na brezplačni številki: 080 1880

Spremljajte nas na FB, Inst in YT

Ascensia, logotip Ascensia Diabetes Care, Contour, Microlet, Glucofacts, logotip No Coding (Brez kodiranja) in Second-Chance so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe Ascensia Diabetes Care Holdings AG. 

© Avtorske pravice 2024 Ascensia Diabetes Care Holdings AG. Vse pravice pridržane.

Apple in logotip Apple sta blagovni znamki družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. App Store je storitvena znamka družbe Apple Inc. Google Play in logotip Google Play sta blagovni znamki družbe Google Inc. Besedna znamka in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc., zato gre pri kakršnikoli uporabi teh znamk s strani družbe Ascensia Diabetes Care za uporabo pod licenco. Vse druge blagovne znamke so v lasti njihovih lastnikov. 

Datum priprave: marec 2016. Šifra: G.DC.12.2015.37524