• Play the video
Naročilo merilnika
Naprej

Naložite aplikacijo

 

Izjava o koronavirusu - kliknite tukaj

Naši ukrepi v povezavi z virusom COVID-19 in vpliv na dobavo

19. maj 2020

Še naprej natančno spremljamo položaj glede COVID-19 in lahko potrdimo, da dobava naših testnih trakov in merilnikov poteka nemoteno.
Ukrepi, ki jih sprejemamo za ohranjanje zdravja in varnosti, ostajajo nespremenjeni od naše prve objave 19. marca 2020.

19. marca 2020

V skupini PHC in družbi Ascensia Diabetes Care sta zdravje in varnost naših strank, zaposlenih in bolnikov, ki jih oskrbujemo, naši prednostni nalogi.

Še naprej spremljamo globalni vpliv izbruha virusa COVID-19 in sprejmemo vse ustrezne ukrepe za varovanje zaposlenih in zmanjšanje vpliva na ljudi, ki se zanašajo na naše izdelke in storitve.

Trenutno ni opaziti neposrednega vpliva na dobavo naših testnih lističev in merilnikov, zato ne predvidevamo kratkoročnih težav, povezanih z dobavo teh izdelkov zaradi virusa COVID-19.

Kljub temu smo začeli opažati nekatere transportne izzive, saj se zaradi povečanega pregledovanja izvaja pritisk na cestne pošiljke na mejah, prav tako pa zmanjšanje števila komercialnih letov vpliva na razpoložljivost letalskih tovorov. Čeprav to ne vpliva neposredno na našo sposobnost dobave izdelkov, lahko vpliva na dobavo na določenih trgih, odvisno od tega, kako dolgo bodo te omejitve v veljavi.

Vendar imamo vzpostavljene trdne načrte neprekinjenega poslovanja za upravljanje globalne dobave in tesno sodelujemo s partnerji, s čimer želimo zagotoviti, da bomo lahko vzdrževali proizvodnjo in dobavo naših testnih lističev in merilnikov v vse države.

Naši izdelki se proizvajajo na Japonskem in v Indoneziji, kjer proizvodnja trenutno poteka brez zamud. Naši obrati za pakiranje in distribucijo izdelkov, ki jih upravlja prodajalec tretje osebe, so na Poljskem in v ZDA ter delujejo normalno. Še naprej bomo redno spremljali situacijo glede virusa COVID-19 in morebitne vplive, ki jih ima na našo dobavno verigo.

To je zelo dinamična situacija, saj organi redno izdajajo nove informacije in napotke, ki jih sprejemamo, kot je primerno za vsak trg, na katerem poslujemo. Redno bomo ocenjevali situacijo, da bomo lahko določili, katere nadaljnje ukrepe moramo sprejeti, prav tako bomo na naši spletni strani www.contournextone.si izdali vse revidirane informacije. Še naprej obiskujte našo spletno stran za neprekinjeno komunikacijo z našo ekipo v povezavi s to zadevo. Za kakršnakoli dodatna vprašanja ali pojasnila pokličite lokalnega distributerja, družbo Zaloker & Zaloker na +386 1 542 51 11.

Ascensia, logotip Ascensia Diabetes Care, Contour, Microlet, Glucofacts, logotip No Coding (Brez kodiranja) in Second-Chance so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe Ascensia Diabetes Care Holdings AG. 

© Avtorske pravice 2021 Ascensia Diabetes Care Holdings AG. Vse pravice pridržane.

Apple in logotip Apple sta blagovni znamki družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. App Store je storitvena znamka družbe Apple Inc. Google Play in logotip Google Play sta blagovni znamki družbe Google Inc. Besedna znamka in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc., zato gre pri kakršnikoli uporabi teh znamk s strani družbe Ascensia Diabetes Care za uporabo pod licenco. Vse druge blagovne znamke so v lasti njihovih lastnikov. 

Datum priprave: marec 2016. Šifra: G.DC.12.2015.37524