• Play the video
Naročilo merilnika
Naprej

Naložite aplikacijo

e-Dnevnik merilnika CONTOUR®NEXT ONE v aplikaciji CONTOUR®DIABETES

Povezovanje merilnika z aplikacijo za sladkorno bolezen na pametnem telefonu omogoča, da se izmerjene vrednosti samodejno prenesejo v aplikacijo. Tam se shranjujejo skupaj s podatki o času meritve, uporabnik pa lahko enostavno doda tudi podatke o zaužiti hrani, odmerkih inzulina ali tablet in telesni aktivnosti.

Zbrane podatke zna aplikacija prikazati v obliki, ki prikaže vplive vsakodnevnih dejavnosti na vrednosti glukoze v krvi in tako olajša samovodenje sladkorne bolezni.

Aplikacija obenem samodejno oblikuje barvni e-Dnevnik samokontrole in ga pripravi za pošiljanje.

e-Dnevnik lahko uporabnik pošlje svojemu zdravniku ali edukatorju na elektronski naslov kar iz svojega pametnega telefona.

Ascensia, logotip Ascensia Diabetes Care, Contour, Microlet, Glucofacts, logotip No Coding (Brez kodiranja) in Second-Chance so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe Ascensia Diabetes Care Holdings AG. 

© Avtorske pravice 2024 Ascensia Diabetes Care Holdings AG. Vse pravice pridržane.

Apple in logotip Apple sta blagovni znamki družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. App Store je storitvena znamka družbe Apple Inc. Google Play in logotip Google Play sta blagovni znamki družbe Google Inc. Besedna znamka in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc., zato gre pri kakršnikoli uporabi teh znamk s strani družbe Ascensia Diabetes Care za uporabo pod licenco. Vse druge blagovne znamke so v lasti njihovih lastnikov. 

Datum priprave: marec 2016. Šifra: G.DC.12.2015.37524