• Play the video
Naročilo merilnika
Naprej

Naložite aplikacijo

MICROLET®NEXT - nova sprožilna naprava

S prihodom novega merilnika CONTOUR®NEXT ONE smo vstopili v novo dobo vodenja sladkorne bolezni. Z naprednim merilnikom pa smo dobili tudi novo, izboljšano in uporabniku prijaznejšo sprožilno napravo za odvzem vzorca krvi.

Skrb, da bi bil odvzem vzorca krvi za meritev vrednosti sladkorja v krvi boleč, je vse bolj odveč. Nova in izboljšana sprožilna naprava MICROLET®NEXT je uporabniku prijaznejša. Pri odvzemu vzorca krvi lahko uporabnik izbira med petimi možnostmi globine vboda in tako prepreči nepotrebne neprijetne občutke ali bolečino pri vbodu. Naprava ima tudi enostaven potisnik za izmet lancete.

Ascensia, logotip Ascensia Diabetes Care, Contour, Microlet, Glucofacts, logotip No Coding (Brez kodiranja) in Second-Chance so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe Ascensia Diabetes Care Holdings AG. 

© Avtorske pravice 2024 Ascensia Diabetes Care Holdings AG. Vse pravice pridržane.

Apple in logotip Apple sta blagovni znamki družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. App Store je storitvena znamka družbe Apple Inc. Google Play in logotip Google Play sta blagovni znamki družbe Google Inc. Besedna znamka in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc., zato gre pri kakršnikoli uporabi teh znamk s strani družbe Ascensia Diabetes Care za uporabo pod licenco. Vse druge blagovne znamke so v lasti njihovih lastnikov. 

Datum priprave: marec 2016. Šifra: G.DC.12.2015.37524