• Play the video
Naročilo merilnika
Naprej

Naložite aplikacijo

Na voljo je posodobitev aplikacije CONTOUR®DIABETES 2.4. Ta prinaša bistveno novost za operacijski sistem iOS.

Aplikacija CONTOUR®DIABETES se sedaj povezuje z aplikacijo Apple Health, kar omogoča, da se vaše, z merilnikom izmerjene, vrednosti in ročno vneseni ogljikovi hidrati samodejno prenesejo v aplikacijo Apple Health. Podatke meritev in aktivnosti lahko za namen prilagajanja zdravljenja delite tudi z zdravstvenim timom, ki tako lahko spremlja vašo celostno zdravstveno sliko, vaše aktivnosti, prehrano, izmerjene vrednosti glukoze v krvi in odmerke inzulina.

Aplikacija Apple Health je na voljo uporabnikom pametnega telefona Apple iPhone z nameščenim iOs 11 ali več.

Več informacij na brezplačni številki: 080 1880

Spremljajte nas na FB, Inst in YT

Ascensia, logotip Ascensia Diabetes Care, Contour, Microlet, Glucofacts, logotip No Coding (Brez kodiranja) in Second-Chance so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe Ascensia Diabetes Care Holdings AG. 

© Avtorske pravice 2024 Ascensia Diabetes Care Holdings AG. Vse pravice pridržane.

Apple in logotip Apple sta blagovni znamki družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. App Store je storitvena znamka družbe Apple Inc. Google Play in logotip Google Play sta blagovni znamki družbe Google Inc. Besedna znamka in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc., zato gre pri kakršnikoli uporabi teh znamk s strani družbe Ascensia Diabetes Care za uporabo pod licenco. Vse druge blagovne znamke so v lasti njihovih lastnikov. 

Datum priprave: marec 2016. Šifra: G.DC.12.2015.37524