• Play the video
Naročilo merilnika
Naprej

Naložite aplikacijo

Nova doba vodenja sladkorne bolezni

 

Tako kot so se razvijali glasba, video in telefoni, da bi v naše življenje prinesli več enostavnosti in udobja, se je razvijalo tudi vodenje sladkorne bolezni.

Stvari se spreminjajo in sprememba je dobra stvar. 

Samokontrola postaja vse enostavnejša, razvoj merilnikov pa dobiva nove razsežnosti. Vrednosti meritev so vse bolj točne, možnosti, ki jih merilniki krvnega sladkorja ponujajo, je vse več. Če obstajajo pametni telefoni, zakaj ne bi obstajali tudi pametni merilniki?

Izredno natančne meritve so podprte z različnimi funkcijami, s katerimi uporabnik dobi takojšnjo povratno informacijo o tem, ali je vrednost izmerjene glukoze v krvi nad-, pod- ali v ciljnem območju. A tu se razvoj merilnikov ne zaključi. 

Danes se lahko določeni merilniki krvnega sladkorja povežejo s pametnim telefonom. Povezovanje pametnega telefona z aplikacijo za vodenje samokontrole omogoča, da se izmerjene vrednosti meritev samodejno beležijo in shranjujejo skupaj z drugimi podatki o hrani, telesni vadbi in odmerkih zdravil. Tako so podatki o meritvah postavljeni v kontekst, kar omogoča večjo informiranost in motiviranost uporabnika. 

Novi pametni merilniki prižigajo zeleno luč udobnejšemu vodenju sladkorne bolezni. 

Za več informacij o merilniku Contour Next One nas lahko pokličete na brezplačno številko 081 1880. 

Ascensia, logotip Ascensia Diabetes Care, Contour, Microlet, Glucofacts, logotip No Coding (Brez kodiranja) in Second-Chance so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe Ascensia Diabetes Care Holdings AG. 

© Avtorske pravice 2024 Ascensia Diabetes Care Holdings AG. Vse pravice pridržane.

Apple in logotip Apple sta blagovni znamki družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. App Store je storitvena znamka družbe Apple Inc. Google Play in logotip Google Play sta blagovni znamki družbe Google Inc. Besedna znamka in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc., zato gre pri kakršnikoli uporabi teh znamk s strani družbe Ascensia Diabetes Care za uporabo pod licenco. Vse druge blagovne znamke so v lasti njihovih lastnikov. 

Datum priprave: marec 2016. Šifra: G.DC.12.2015.37524