• Play the video
Naročilo merilnika
Naprej

Naložite aplikacijo

CONTOUR®NEXT ONE – Izkušnje uporabnikov

 

Uporabnike v starosti od 20 do preko 70 let smo povabili k preskusu novega sistema za merjenje glukoze v krvi CONTOUR®NEXT ONE.

Vprašali smo jih kako enostaven za uporabo se jim zdi novi merilnik ter kako uporabne so njegove ključne funkcije. 

Sodelujoči so, neodvisno od starosti, spola, tipa sladkorne bolezni in predhodnih izkušenj z merjenjem merilnik CONTOUR®NEXT ONE ocenili kot zelo enostaven in se v veliki večini odločili, da ga bodo uporabljali še naprej tudi po zaključku preskusa. 

Za več informacij o merilniku in naročilo nas lahko pokličete na brezplačno številko 081 1880.

Ascensia, logotip Ascensia Diabetes Care, Contour, Microlet, Glucofacts, logotip No Coding (Brez kodiranja) in Second-Chance so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe Ascensia Diabetes Care Holdings AG. 

© Avtorske pravice 2024 Ascensia Diabetes Care Holdings AG. Vse pravice pridržane.

Apple in logotip Apple sta blagovni znamki družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. App Store je storitvena znamka družbe Apple Inc. Google Play in logotip Google Play sta blagovni znamki družbe Google Inc. Besedna znamka in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc., zato gre pri kakršnikoli uporabi teh znamk s strani družbe Ascensia Diabetes Care za uporabo pod licenco. Vse druge blagovne znamke so v lasti njihovih lastnikov. 

Datum priprave: marec 2016. Šifra: G.DC.12.2015.37524