• Play the video
Naročilo merilnika
Naprej

Naložite aplikacijo

Čas je za menjavo

Ali vaš merilnik ustreza zahtevam novega standarda glede točnosti izmerjenih vrednosti?

Ali je vaš merilnik enostaven za uporabo?

Ali vaš merilnik omogoča dodaten nanos krvi in tako prihranek pri nakupu testnih lističev?

Ali proizvajalec vašega merilnika ponuja dober servis in pomoč uporabnikom?

Ste na katero izmed vprašanj odgovorili z NE?

Potem je čas, da se odločite za menjavo za enega izmed naših sistemov za merjenje glukoze v krvi CONTOUR NEXT, ki je izjemno točen in enostaven.

Generacija CONTOUR®NEXT premika meje

Vsi sistemi za merjenje glukoze CONTOUR®NEXT so skladni z novimi standardi kakovosti: so enostavni za uporabo in njihova izjemna točnosti presega minimalne zahteve standarda ISO 15197:2015.

Vsi sistemi CONTOUR®NEXT omogočajo dodatni nanos krvi (Second-Chance), kar pomaga pri prihranku testnih lističev.

Nov standard sta enostavnost in točnost

Pravkar uveljavljeni nadgrajeni standard EN ISO 15197:2015 postavlja sistemom za merjenje glukoze v krvi višje zahteve. Ne le točnost izmerjenih vrednosti, ampak o kakovosti merilnika, prvič doslej, odloča tudi njegova uporabnost. To je dobra novica za ljudi s sladkorno boleznijo, saj novi standardi kakovosti lahko zagotovijo višjo stopnjo terapevtske varnosti v vsakdanjem življenju.

Do 20 % sistemov za merjenje v Evropi morda ni v skladu z novimi standardi glede točnosti. Poleg tega je vaš merilnik morda preprosto zastarel in brez nekaterih funkcij, ki jih ponujajo sodobni sistemi za merjenje glukoze v krvi

Ascensia, logotip Ascensia Diabetes Care, Contour, Microlet, Glucofacts, logotip No Coding (Brez kodiranja) in Second-Chance so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe Ascensia Diabetes Care Holdings AG. 

© Avtorske pravice 2024 Ascensia Diabetes Care Holdings AG. Vse pravice pridržane.

Apple in logotip Apple sta blagovni znamki družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. App Store je storitvena znamka družbe Apple Inc. Google Play in logotip Google Play sta blagovni znamki družbe Google Inc. Besedna znamka in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc., zato gre pri kakršnikoli uporabi teh znamk s strani družbe Ascensia Diabetes Care za uporabo pod licenco. Vse druge blagovne znamke so v lasti njihovih lastnikov. 

Datum priprave: marec 2016. Šifra: G.DC.12.2015.37524